![]() TE KOOP STUDIEBOEKEN ROOI PANNEN HORECA HCF - Bedrijfseconomie voor de Horeca deel 2 ISBN 978-90-74625-43-2 - Bedrijfsadministratie voor de Horeca deel 2 ISBN 978-90-74625-38-8 - Personeelsmanagement voor de Horeca deel 1 ISBN 978-90-74625-47-0 - Personeelsmanagement voor de Horeca deel 2 ISBN 978-90-74625-48-7 - Nederlands/communicatieve vaardigheden, sector Economie (Compact) ISBN 90-238-4384-3 - Recht en Horeca Handboek ISBN 978-90-01-14960-4 - Productie & distributie Café-/ barbedrijf ISBN 90-5211-632-6 - Ready to Order Students Book ISBN 978-0-582-42955-0 - Ready to Order Workbook ISBN 978-0-582-42956-7 - Sociale Hygiëne Cursus ISBN 978-90-5211-692-1 - MS Office Excel 2002 ISBN 90-5902-024-3 - PowerPoint 2002 (incl. CD) ISBN 978-90-460-0305-3 - Moderne wiskunde Werkboek Deel B ISBN 90-01-60269-X - Geschiedenis MeMo deel 2 Handboek (incl. CD) ISBN 90-208-1316-1 - De Grote Bosatlas Wolters-Noordhoff ISBN 9001-12100-4 PRIJS NOG OVEREEN TE KOMEN |
meer info |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten